Skip to main content

Over de praktijk

HUIDpraktijk Achterhoek is gevestigd aan de Hoofdstraat in Terborg.

Op onze website vindt u allerlei informatie over verschillende huidaandoeningen met bijpassende behandelingen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de huid te behandelen. Wij zijn altijd op zoek naar een passend plan voor uw huid. Neem gerust contact op voor al uw vragen over uw huid en de behandelingsmogelijkheden.

Onze huidtherapeut:
Nina Koerselman

Mijn interesse in de huid begon al van jongs af aan.

Ik was altijd al bezig met hoe je de huid het best kunt verzorgen en hoe je problemen van de huid kunt oplossen. Daarnaast is het mijn passie om in contact te zijn met mensen en ze te helpen. Toen ik opzoek ging naar een opleiding die hier het best bij zou passen, kwam ik al snel bij de opleiding Huidtherapie. Nadat ik mijn HAVO diploma had behaald, startte ik met deze opleiding.

Na het behalen van mijn diploma ben ik direct het werkveld in gegaan als huidtherapeut. Sinds november 2022 is mijn eigen HUIDpraktijk (Achterhoek) daarbij gekomen. Wat ik zo mooi vind aan het vak Huidtherapie, is dat er zo veel verschillende behandelmogelijkheden zijn dat je voor vrijwel iedere huid wat kunt betekenen. Tijdens het behandelen vind ik het belangrijk dat er gekeken wordt naar de wens van de patiënt en dat daarbij het meest geschikte behandelplan wordt opgesteld.

Naast het werk hou ik er van om samen met mijn vriend en hond in het bos te wandelen. Ook ben ik met het paard graag in het bos te vinden, om heerlijk te genieten van de rust en vrijheid. Daarnaast ga ik graag lekker eten met vrienden of familie.