Skip to main content

Microneedling en Mesotherapie

Heb je last van acne littekens, fijne lijntjes, een grove huidstructuur, pigmentstoornissen, littekens of wil je graag een algehele huidverbetering? Microneedling of mesotherapie kan hiervoor de oplossing zijn.

Microneedling
Microneedling is een techniek waarbij minuscule naaldjes over de huid roteren die minuscule kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor is de huid tot wel 80% beter in staat om actieve ingrediënten op te nemen. HUIDpraktijk Achterhoek maakt gebruik van de Neopen van Toskani. Dit apparaat stimuleert de huid zichzelf te herstellen waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid wordt verstevigd, ziet er gezonder uit, heeft een betere doorbloeding en voelt gladder aan. Bij microneedling wordt er gebruik gemaakt van hyaluronzuur als tussenstof, dit is een huideigen ingrediënt.

Mesotherapie
Bij mesotherapie wordt er gebruik gemaakt van mesotherapie producten. De producten bevatten peptiden, liposomen en hyaluronzuur. Deze producten worden op elke huidindicatie afgestemd door een cocktail te creëren. Voor elke huidindicatie is er een geschikte oplossing te vinden.

Over de Neopen van Toskani

De Neopen creëert 1.920 microkanaaltjes per seconde in de huid en is tot 104% sneller dan andere apparaten op de markt. Dankzij deze functie is de behandeltijd korter en behalen we voordelen voor de patiënt. De patiënt zal namelijk sneller zichtbare resultaten zien.

Het natuurlijk herstelproces van de huid (het produceren van collageen en elastine) is een geleidelijk proces, waardoor het even duurt voordat het gewenste resultaat bereikt is. Na 8 weken is verbetering al duidelijk zichtbaar. Om het beste resultaat te krijgen, zijn meerdere behandelingen in kuurverband nodig. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig. Afhankelijk van de huidconditie, indicatie en leeftijd is het aantal behandelingen te bepalen.

De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek een behandelplan opstellen.

Vergoeding

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een vergoeding. Heeft u vragen over uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over microneedling of mesotherapie?
Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer. Een eerste intake is altijd vrijblijvend en kosteloos.