Skip to main content

Chemische peeling

Heeft u last van fijne lijntjes, acne littekens of pigmentvlekjes? Een chemische peeling kan de juiste keuze zijn. Een chemische peeling wordt ingezet om de huid te verbeteren.

Bij HUIDpraktijk Achterhoek wordt gebruik gemaakt van de peelings van Toskani. Bij een peeling wordt een vloeistof laag op de huid aangebracht die er voor zorgt dat de dode huidcellen sneller gaan afschilferen waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Er bestaan verschillende peelings met verschillende ingrediënten, waardoor er voor elk huidprobleem een geschikte peeling is. Zo zijn er peelings die de talgproductie bij acne remmen, pigmentvlekken verlichten of fijne lijntjes verminderen.

Tijdens het intakegesprek wordt er samen besproken welke peeling het meest geschikt is.

Om het gewenste resultaat te behalen, is het aan te raden om meerdere behandelingen in kuurverband te ondergaan. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie en huidconditie. De huidtherapeut adviseert u hierin graag.

Vergoeding

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een vergoeding. Heeft u vragen over uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over een chemische peeling voor uw huid?
Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer. Een eerste intake is altijd vrijblijvend en kosteloos.