Skip to main content

Injectables

Drs. Kevin Bulgaç, Cosmetisch arts KNMG, biedt medisch cosmetische behandelingen aan met botox en fillers waarmee een mooie, natuurlijk uitstraling wordt gerealiseerd.

In de loop der jaren krijgen mensen gezichtslijnen, rimpels en volume verlies. Het ontstaan van rimpels is deels genetisch bepaald maar wordt grotendeels bepaald door andere factoren, zoals blootstelling aan zonlicht, roken en voeding.

Om zichtbare effecten van huidveroudering te minimaliseren kan een behandeling met botox of filler helpen om esthetische doelen te bereiken.

cosmetisch arts Kevin Bulgac is op 29 mei weer aanwezig bij onze praktijk.

Botuline toxine (botox)

Een botuline toxine (botox) behandeling laat spieren ontspannen. Hierdoor wordt voorkomen dat specifieke spieren samentrekken als we praten, kauwen of gezichtsuitdrukkingen maken maar het zorgt er ook voor dat rimpels verzachten en een jongere, frisse uitstraling gerealiseerd wordt. Met een relatief kleine ingreep zorgt Drs. Kevin Bulgaç voor een langdurige verandering in uw gezicht, waarbij tekenen van ouder worden op vakkundige en natuurlijke wijze worden verminderd.

Botox kan worden ingezet voor het verminderen van diverse rimpels, zoals:

 • Voorhoofdsrimpels
 • Fronsrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Putjes en rimpels in de kin
 • Bunnylijntjes: lijntjes op de neus die zichtbaar zijn als je je neus optrekt, lacht of tegen de zon inkijkt
 • Gummy smile: zichtbaar tandvlees bij glimlachen

Drs. Kevin Bulgaç kan een botox behandeling ook voor medische doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het transpireren onder de oksels (hyperhydrosis) of aan de spanning-gerelateerde hoofdpijn/migraine.

De botox wordt in de spier geïnjecteerd, deze behandeling duurt enkele minuten. Na enkele dagen maar maximaal binnen 14 dagen, begint de botox te werken. Botox werkt gemiddeld 3 tot 6 maanden, afhankelijk van uw leefgewoontes en de frequentie van de behandelingen.

In de praktijk wordt bij botox behandelingen gebruik gemaakt van botuline toxine van het merk Dysport en Letybo, waarbij de botuline toxine type A verwijst naar de werkende stof die in de spier wordt geïnjecteerd.

Hyaluronzuur fillers behandeling

Hyaluronzuur fillers creëren meer volume in een specifieke zone van het gelaat. De filler wordt via een injectie in de huid gespoten en wordt gebruikt voor: rimpels opvullen, volume in een specifieke zone vergroten of de structuur verbeteren. Hyaluronzuur is een suiker molecuul die door uw eigen lichaam wordt aangemaakt en van nature zorgt voor een soepele huid. Het gehalte hyaluronzuur wordt in uw lichaam naarmate u ouder wordt minder, waardoor het gezicht verandert en tekenen van huidveroudering ontstaan. Met een hyaluronzuur injectie krijgt het lichaam weer een boost.

Fillers kunnen op verschillende gebieden volume of verbetering van structuur bieden:

 • In de lippen
 • In de jukbeenderen
 • In de neus-lippenplooi
 • In de traangootjes
 • In de neus
 • In de kin/kaaklijn
 • In de handen

Fillers worden in de huid geïnjecteerd, waarbij de behandeling enkele minuten duurt. Het behandelgebied kan na de behandeling gezwollen zijn, deze zwelling neemt met 1-2 dagen af. Binnen 14 dagen is het eindresultaat zichtbaar. Fillers blijven gemiddeld 9-12 maanden zitten, afhankelijk van hoe snel het lichaam hyaluronzuur afbreekt.

In de praktijk wordt bij een Filler behandeling uitsluitend gebruik gemaakt van tijdelijke en veilige fillers van het merkt Saypha, een bekend A-merk dat wereldwijd al in duizenden medisch cosmetische behandeling gebruikt is.

BIG: 09924873101

Elke behandeling begint met een intakegesprek. Tijdens dit persoonlijke consult vertaalt Drs. Kevin Bulgaç, met een eerlijk advies, uw wens naar een passende en doeltreffende behandeling. De focus ligt bij ons, van intake tot nacontrole, altijd op uw wensen en welzijn.

Voor en na foto’s